Waterpolo

Exhibició de recursos

Waterpolo. El talent ofensiu de les jugadores catalanes sentencia el Canadà, que fa un bon inici però acaba cedint clarament

Espanya 14 Canadà 10

ESPANYA:Ester, A. Espar (2), Ortiz (4), C. Espar, Peña, Tarragó (3), Leitón (2), Bach, Forca (1), García (2), González i Ruiz.CANADÀ:C. Wright, E. Wright, Eggens (1), Lemay-Lavoie (3), Christmas (2), Paul, La Roche (2), McKee, Crevier (1), McKelvey (1), Sohi i Bekhazi.PARCIALS:4-3, 2-2, 3-2 i 5-3.

La selecció espanyola, amb 12 jugadores catalanes, va sumar contra el Canadà (14-10) el segon triomf en el torneig femení en un partit que no va sentenciar fins al darrer quart, després d’un inici dubitatiu (0-2). L’equip de Miki Oca va anar clarament de menys a més contra un rival que va combinar defenses alternatives però que no va ser capaç a la llarga d’aturar l’enorme potencial ofensiu de jugadores com Bea Ortiz (4), Roser Tarragó (3), Anni Espar (2) i les boies Maica García (2) i Paula Leitón (2). L’equip de Miki Oca va combinar molt bé en les jugades de superioritat (6 de 8) i hauria pogut resoldre abans el partit amb més encert en atac. Anni Espar va fallar un penal i molts xuts van acabar als pals canadencs.

Les pròximes rivals, dimecres, seran les holandeses, en un partit en què l’equip ja podria assegurar-se la classificació per als quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)