Atletisme

Vicente deixa el seu segell a Tòquio

Els catalans. L’hospitalenca és la més ràpida en els 200 m de l’heptatló (23.50), un dels “petits objectius” que s’havia marcat en la seva primera experiència olímpica. Mechaal corre la semifinal de 1.500 m i Bragado diu adeu en els 50 km marxa

L’hospitalenca Maria Vicente, que amb 20 anys és la participant més jove en l’heptatló dels Jocs, va deixar el seu segell en la primera jornada de les combinades guanyant la cursa dels 200 m (23.50), un dels “petits objectius” que s’havia marcat en la primera experiència olímpica. En tot cas, el més important és que va fer la meitat dels deures amb bona nota i amb quatre proves disputades acreditava 3736 punts, camí del rècord espanyol i un dotzè lloc per afrontar amb bona disposició la sessió final. Els altres parcials van ser 13.44 en tanques, 1,77 en alçada i 12,70 en pes.

Mechaal busca la final

El palamosí Adel Mechaal buscarà avui un lloc en la final dels 1.500 m (13.10 h). El català va tornar a tenir sort en la configuració de les semifinals i prendrà la sortida en la segona, coneixent els resultats de la primera. Amb vista a la final, passen els cinc primers i dos temps més de repesca. Mechaal tornarà a coincidir amb tres dels protagonistes de la sèrie de dimarts: el britànic Jake Heyward, el vencedor amb 3:36.14; el noruec Jakob Ingebrigtsen, un dels grans favorits, i l’australià Stewart McSweyn, l’encarregat d’accelerar el ritme. “Un ritme de 3:34-3:35 seria ideal”, indica.

L’adeu d’una llegenda

Jesús Ángel García Bragado, de 51 anys, posarà avui en els 50 km marxa de Sapporo (22.30 h) el punt final a la seva carrera esportiva, convertit ja en tota una llegenda de l’olimpisme amb vuit participacions en uns Jocs. Demà (9.30 h) serà el torn de Raquel González en els 20 km marxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)