Atletisme

Maria Vicente perd pistonada en l’heptatló

L’hospitalenca ha estat discreta en llargada (6,18 m) i ha punxat clarament en javelina (37,04 m). Amb únicament els 800 m en joc, ocupa el dissetè lloc i ja no té cap possibilitat de superar el rècord d’Espanya

L’hospitalenca Maria Vicente ocupa el dissetè lloc de l’heptatló olímpic (5252 punts) a falta únicament dels 800 m (14.20 h) per tancar la combinada. La plusmarquista catalana i espanyola, dotzena després de la primera jornada amb uns prometedors 3736 punts, ha perdut pistonada en les dues primeres proves del dia. En llargada, un del seus punts forts, no ha pogut passar dels 6,18 m. Després d’aquest registre encara figurava en onzena posició, però en el concurs de javelina no ha pogut passar de 37,04 m, més de 10 metres per sota de la seva millor marca (47,83 m), que l’han relegada al dissetè lloc i ja sense cap possibilitat de millorar el seu rècord espanyol (6304 punts). Més enllà dels resultats, Vicente, de només 20 anys, ja ha dit que és Tòquio a gaudir de l’experiència i a aprendre amb vista a aspirar a millors fites en els Jocs de París 2024.

Amb una última prova en joc, la belga Nafissatou Thiam, la vigent campiona olímpica, lidera l’heptatló amb 5912 punts, seguida de la neerlandesa Anouk Vetter (5848) i la nord-americana Kendell Williams (5642).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)