Handbol

La selecció espanyola no pot amb Dinamarca (23-27)

França ha superat Egipte 27-23 en la primera semifinal

La selecció espanyola, amb sis jugadors i el màxim responsable tècnic, Jordi Ribera, catalans, ha perdut la segona semifinal i jugarà el partit pel bronze contra Egipte, que entrena el madrileny Roberto García Parrondo. Espanya no ha anat mai per sobre en el marcador i ha acabat rendit a Mikkel Hansen (12 gols). Alex Duixebàev i Adrià Figueras amb 5 són els màxims golejadors de la selecció espanyola, que segueix sense poder arribar a una final olímpica.

A remolc

El 0-3 encaixat obligava l’entrenador de Sarrià de Ter a demanar temps mort quan s’havien jugat 16 minuts, perquè el conjunt danès obria una escletxa (5-8) que fins i tot ampliaria al descans (10-14). Pérez de Vargas a la porteria i la 5-1 sobre Mikkel Hansen deixaven de donar resultat perquè el central duia 5 gols a la mitja part –Adrià Figueras 4 des del pivot.

Dues inferioritats a l’inici de la segona meitat han complicat la reacció de la selecció espanyola, que cada cop que s’acostava a dos gols veia com Hansen meravellava en atac. Aleix Gómez a 7 minuts de penal marcava el 21-22 i Sánchez-Migallón el 22-23 després, des de mig camp a porteria buida perquè Dinamarca atacava amb set. Hansen de penal i Mensah al límit del passiu a dos minuts encarrilaven el duel (22-25)

La quarta seguida

La selecció francesa amb el nord-català Ludovic Fàbregas, ha superat Egipte per 27-23 (empat a 13 al descans) amb 2 gols del pivot del Barça. El també blaugrana Dika Mem n’ha marcat 5 per a l’equip que dirigeix Guillaume Gille, que jugarà la final olímpica per quart cop seguit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)