TÒQUIO 2020

Hongria deixa la selecció espanyola sense medalla (9-5)

La selecció espanyola, amb set catalans, tornarà de Tòquio amb les mans buides perquè en el partit pel bronze contra Hongria ha fet la seva pitjor actuació en tots els Jocs, especialment en la segona meitat perquè al descans el marcador era d’empat a 5 i al final del tercer quart 6-5 amb Espanya incapaç d’aprofitar les superioritats. Dues aturades seguides de Viktor Nagy permetien Hongria agafar dos gols de marge a sis minuts (7-5), fet que provocava la precipitació en l’equip de David Martín, que encaixava el 9-5 sense porter.