Ciclisme

Taaramäe perd el lideratge per una caiguda a 11 km del final

Philipsen guanya l’esprint i Elissonde és el nou líder de la Vuelta

Una caiguda massiva en la part davantera del pilot a 11 quilòmetres del final de la cinquena etapa a provocat el canvi de líder de la Vuelta. L’estonià Rein Taaramäe (Intermarché) s’ha vist implicat i ha hagut de canviar de bicicleta. El pilot ha esperar a reagrupar-se en els següents quatre o cinc quilòmetres, però l’estonià no ha pogut entrar en el gran grup i ha arribat a més de dos minuts. El francès Kenny Elissonde (Trek), que era el segon, ha passat al primer lloc de la general i té cinc segons de marge sobre l’eslovè Primoz Roglic (Jumbo Visma).

La victòria a l’esprint ha sigut pel belga Jasper Philipsen (Alpecin) que ha sumat el seu segon triomf en aquesta edició de la Vuelta. Ha superat al neerlandès Fabio Jakobsen (Deceuninck), el guanyador d’ahir. L’escada del dia, com en l’etapa anterior, s’ha format en el primer quilòmetres i el pilot ha donat permís molt aviat a tres corredors perquè iniciessin l’aventura. L’asturià Pelayo Sánchez (Burgos) i els bascos Oier Lazkano (Caja Rural) i Xabier Mikel Azparren (Euskaltel) han arribat a tenir set minuts d’avantatge, però el pilot sempre els va tenir controlats i ha atrapat a Oier Lazkano, l’últim supervivent a setze quilòmetres de la meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)