Tennis

Fernández i Raducanu jugaran la final més jove de l’US Open

Tenen 19 i 18 anys respectivament i han eliminat a Sabalenka, segona favorita, per7-6 (3), 4-6 i 6-4, i a Sakkari (17) per 6-1 i 6-4

Leylah Fernández, de 19 anys, i Emma Raducanu, de 18 anys, jugaran la final més jove de l’Obert dels Estats Units, després de classificar-se al superar en les semifinals a dues caps de sèrie. Per les dues joves jugadores, 73 del rànquing mundial, i 150 de la llista WTA respectivament, serà la seva primera final en un torneig del Grand Slam.

La canadenca Leylah Fernández, que fa quatre dies ha complert 19 anys, ha derrotat a la segona cap de sèrie la bielorussa Aryna Sabalenka per 7-6 (3), 4-6 i 6-4 en 2h21 de lluita. La canadenca ha aprofitat molt be les errades de la seva rivals per aconseguir una gran victòria.

L’anglesa nascuda a canada Emma Raducanu és la primera jugadora que arriba a una final de l’Obert dels Estats Units després de jugar la fase prèvia. Amb 18 anys ha sorprès a tothom amb el seu joc i no ha cedit ni un set en els tres partits de la qualificació i els sis del quadre gran. Emma Raducanu s’ha mostrat intractable en la semifinal contra la grega Maria Sakkari (17) i l’ha derrotat per 6-1 i 6-4 en només 1h24 minuts. Un 5-0 d’inici en el primer set amb dos trencament de servei han encaminat a l’anglesa cap a la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)