Futbol sala

La selecció espanyola es classifica pels quarts de final del mundial

Ha derrotat per 5-2 a la República Txeca en els vuitens i s’enfrontarà a Portugal

La selecció espanyola s’ha classificat pels quarts de final del mundial que s’està disputant a Lituània al derrotat per 5-2 a la República Txeca. El seu rival en els quarts serà Portugal que ha derrotat per 4-3 a Sèrbia. El combinat estatal, amb quatre jugadors catalans s’ha avançat amb un 4-0 en la primera meitat. En la segona meitat el combinat txec ha marcat d’inici i després ha buscat l’atac de cinc sense porter i s’ha apropat fins el 4-2 a vuit minuts del final. Els jugadors de la selecció espanyola han sabut patir i a un minut de la fi han marcat el 5-2. El colomenc Adolfo ha marcar un gol.