El CN Sant Andreu venç sense problemes el Carouge en l’Euro Cup

Ha superat el conjunt suïs per 5-14

El CN Sant Andreu ha aconseguir la seva primera victòria en la primera fase de l’Euro Cup al derrotat en el seu segon partit el Catouge suís per 5-14. Després de perdre en la primera jornada els barcelonins han sumat el primer triomf en la seva tornada a la competició europea després de tretze anys d’absència.

El conjunt de Juan Carlos Sanchón ha començat perdent (1-0), però ràpidament ha imposat la seva superioritat i amb dos gols d’Oscar Montes i dos de Nikolas Paul ha donat la volta al partit en el primer quart (2-4). Al descans el Sant Andreu dominava per 3-7 després d’un parcial d’1-3, i ha sentenciat el partit en el tercer període amb un 0-4 que ha situat el 3-11 en el marcador. L’últim quart ha estat més anivellat (2-3) i el Sant Andreu s’ha emportat la victòria per 5-14. Guillem Frigola ha marcat 4 gols, mentre que Nikolas Paul n’ha fet 3.

Aquest vespre (19.45 h) el CN Sant Andreu jugarà el seu segon partit de la jornada contra el Solaris Sibenik croat, que és l’amfitrió d’aquesta primera fase, i que el primer dia va golejar el Carouge per 23-6.