Més esport

L’esport adaptat, més visible gràcies a l’acord de la Fundació “la Caixa” i EsportPlus.TV

La Fundació ”la Caixa” i la Fundació UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) van signar un conveni de col·laboració amb que permetrà donar visibilitat i projecció a l’esport adaptat català. S’instal·len càmeres d’intel·ligència artificial per a la transmissió en directe de competicions d’esport adaptat, tant amateur com base, a la plataforma de continguts audiovisuals EsportPlus.TV; segons l’acord que van ratificar el director Corporatiu d’Educació i Màrqueting de la Fundació “la Caixa”, Xavier Bertolín; i la presidenta de la Fundació de les federacions catalanes, Isabel Pérez.

L’objectiu de la mesura és que tot el públic pugui seguir l’activitat competitiva de les federacions esportives que tenen disciplines on participen esportistes amb discapacitat. “La difusió de l’esport adaptat és essencial, i poder contribuir en donar el màxim de visibilitat possible a tots els esportistes reflecteix el compromís que des de la Fundació “la Caixa” tenim amb la diversitat i en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Nous canals de retransmissió i comunicació com en el que treballa la Fundació UFEC són un pas més endavant en la inclusió social d’aquestes persones, en el reconeixement dels seus mèrits esportius i la normalització de la seva realitat” diu Bertolín. Pérez posa en valor el compromís de la Fundació UFEC i les federacions esportives i els clubs per treballar conjuntament per promoure la visibilitat, promoció i projecció de l’esport adaptat a Catalunya gràcies al projecte de digitalització de l’esport català que s’ha engegat a través d’EsportPlus.TV

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)