Futbol sala

L’Industrias s’estrena en la lliga amb una derrota a casa contra el Jaén (3-4)

Els colomencs perden per 3-4 contra el Jaén

L’Industras Santa Coloma ha iniciat la lliga amb una derrota a casa per un mínim 3-4 contra el Jaén. Els colomencs han dominat més, però els andalusos han aprofitat millor les ocasions de gol que han disposat i s’han emportat la victòria. Els locals han tingut més ocasions, no han estat encertats de cara a porta i han enviat cinc pilotes al pal.

L’Industrias ha començat el partit creant bones ocasions i fins i tot ha enviat una pilota al pal, però en la primera acció perillosa d’atac el Jaén ha marcat. Els colomencs han reaccionat i un minut després David Álvarez ha empatar. Els andalusos han tret profit de les poques vegades que han arribat a la portera rival i en el minut deu s’han tornat a avançar (1-2). L’Industrias ha dominat més en la primera meitat però el Jaén ha estat molt ben situat en defensa i s’ha arribat al descans amb aquest resultat.

En la segona meitat els colomencs han fet un altre pal i el Jaén ha marcat l’1-3 en el tercer minuts en una jugada polèmica en que s’ha reclamat falta. A deu minuts del final els visitants han fet l’1-4, però els colomencs no s’han rendit i atacant amb homes de més Tomas Drahovsky ha fet el 2-4 i David Peña el 3-4 definitiu a 17 segons del final.