El Barça perd la final de la Super Globe contra el Magdeburg (33-28)

El Barça ha perdut la final de la Super Globe contra el Magdeburg per 33-28. Els blaugrana buscaven el sisè títol en aquest mundial de clubs, però no han pogut superar la solidesa del conjunt alemany, que ha fet un gran partit en atac i ha tingut en el seu porter Green a un dels grans protagonistes. El Barça ha manat en el marcador fins el minuts 18, però a partir d’aquí el Magdeburg s’ha posat per davant.

La final s’ha iniciat amb els dos equips encertats en atac i amb intercanvis de gols en els que ha destacat Mem amb 5 gols molt seguits. Els blaugrana, que han marcat en la primera jugada, han anat per davant, però fins el minut 11 no s’han avançat de dos gols (9-11). El porter del conjunt alemany, Green, ha començat a fer aturades, el Barça ha estat sis minuts sense marcar i el Magdeburg amb un parcial de 5-0 s’ha avançat de tres gols (16-13) en el minut 23. En els darrers minuts de la primera meitat s’ha mantingut la igualtat de forces. En el conjunt alemany s’ha lesionat en el turmell Weber, que havia marcat 5 gols i estava repartint molt de joc. Al descans s’ha arribat amb un 19-16 pels alemanys.

La segona meitat ha estat dominada pel Magdeburg, que en el primer atac s’ha avançat de quatre gols. Els blaugrana han fet un canvi defensiu a 5-1 per intentar retallar les diferències, però, malgrat que Pérez de Vargas ha començat a fer aturades, el Barça ha perdut forces pilotes en atac. El conjunt alemany ha ampliat la diferència fins els vuit gols a sis minuts del final (33-25), i en els darrers minuts els blaugrana han retallat un xic les diferències fins el 33-28 final.

La tercera posició la va aconseguir l’Aalborg danès al derrotar per 34-29 al Pinheiros brasiler.