Triatló

David Castro i Nina Eim, vencedors a Barcelona

El manxec i l’alemanya han estat els més ràpids en la prova puntuable per a la copa d’Europa, on hi han competit uns 150 triatletes de 26 països

El manxec David Castro i l’alemanya Nina Eim han estat els vencedors de la Barcelona Triathlon by Santander 2021, inclosa en la copa d’Europa de l’especialitat i que ha tingut com a punt de sortida i d’arribada la platja de la Mar Bella. Castro ja s’ha col·locat entre els primers en el sector de natació i ha arribat destacat a la meta amb un registre de 51:39, seguit a 11 segons pel britànic Coonor Bentley i per 15 del sud-africà Jamie Riddle. El triatleta de Castellfollit de la Roca Genís Grau s’ha classificat en vuitè lloc després de cobrir el triatló esprint (750 m de natació, 20 km ciclisme i 5 km de cursa a peu) en 52:10.

La pugna per la victòria en la prova femenina ha estat molt igualada i s’ha resolt amb un canvi de ritme d’Eim a un quilòmetre pel final. L’alemanya ha vençut amb un temps de 57:40 al davant de la seva compatriota Lena Meibner. Per part catalana, han destacat el sisè lloc de la júnior barcelonina Maria Casals (58:07) i el tretzè de l’olímpica Anna Godoy (58:22). En la prova internacional hi han competit uns 150 triatletes de 26 països.

En la vessant popular, destaca la participació de l’equip format per Miguel Indurain, Javier Gómez Noya i la medallista paralímpica Eva Moral, que han completat un relleu mixt inclusiu amb un temps de 1h13:07.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)