Patinatge

La potència catalana

Balanç. El patinatge català té un gran pes específic en la delegació de la federació espanyola, amb set de les deu medalles assolides

El pes del patinatge català s’ha tornat a posar de manifest en el mundial d’Asunción, en què els patinadors dels clubs del Principat han aconseguit set de les deu medalles conquerides per la delegació de la federació espanyola. Tres en grups de xou –or de l’Olot, en grans; plata del Matadepera, en petits, i bronze del Cunit, en quartets–; tres en lliure –or de Pau Garcia (AS Cunit); plata d’Andrea Silva (l’Aldea) i plata de la rubinenca Clàudia Aguado (CPA Ripollet), plata en júnior– i una altra en solo dance del terrassenc Llorenç Álvarez (CPA Ripollet), que també ha trencat esquemes i s’ha convertit en el primer campió mundial català en la disciplina en la qual també va brillar amb l’or l’andalusa Natalia Baldizzione.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)