Còrfbol

Catalunya afronta l’europeu amb un canvi generacional i amb moltes ganes de lluitar

El nou seleccionador català, Albert Parrón, diu que el nivell de la selecció catalana és alt i que sortiran a guanyar cada partit

La selecció catalana disputarà la setmana vinent, del 25 al 30 d’octubre, a la localitat belga d’Anvers el campionat d’Europa, que es va haver d’ajornar fa un any per la pandèmia. Catalunya jugarà en el grup B contra Alemanya, Bèlgica i la República txeca, i buscarà un dels dos primers llocs per passar a les semifinals. El moment de forma de les diferents seleccions és una incògnita perquè no hi han hagut competicions internacionals i en alguns països tampoc nacionals. El nou seleccionador català, Albert Parrón comenta: “Serà difícil, però lluitarem fins al final i a fer-ho el millor possible, i per una altra banda, seguir construint la selecció que formarà part dels propers tornejos.”

La selecció catalana té com a millor resultat en un europeu la medalla de bronze de l’any 2016, i en el darrer que es va disputar al 2018 va finalitzar en la sisena posició. Des de llavors hi ha hagut un relleu generacional i hi han forces cares noves en la selecció catalana que disputarà l’europeu. L’equip està formada per: Aida Rodríguez, Aina Mas, Alba Rosa, Aitana Segura, Laura Tobaruela, Maria Castillo, Míriam Moraleda, Albert Padilla, Àlex Llovera, Álvaro González, David Puertas, Jose Álvarez, Pau Segura i Pedro López.

Albert Parrón, el seleccionador català, comenta: “El nivell és alt, d’això no en tenim dubte. El que és una incògnita són els resultats que obtindrem, on entren altres variables que no podem controlar. Nosaltres hem de plantejar bé els partits, sortir a guanyar, executar el necessari per emportar-nos la victòria i res més.” Catalunya debutarà el dilluns 25 contra Alemanya (15.45 h), l’endemà jugarà contra txèquia (17.30 h) i tancarà la fase de grups enfront Bèlgica (15.45 h) el dimecres 27

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)