Pàdel

Ari Sánchez i Paula Josemaría, a la final de Còrdova

Es jugaran el títol contra la parella número 1 del món, Salazar i Triay, que han anunciat un boicot al campionat d’Espanya

La reusenca Ari Sánchez ha tornat pletòrica després d’un torneig absent per una lesió a l’adductor. Al costat de Paula Josemaría s’ha plantat a la final del torneig de Còrdova superant per 6-4 i 6-1 la barcelonina Lucia Sainz i la canària establerta a Sant Cugat Marta Marrero. Les rivals en la final de demà (10 h) seran les número 1 del món, Alejandra Salazar i Gemma Triay.

Boicot a l’estatal

Salazar i Triay lideren el boicot d’algunes jugadores al campionat d’Espanya absolut, que es jugarà al WiZink Center de Madrid la setmana vinent. Aquestes jugadores han decidit no participar-hi per “manca de respecte i igualtat”. Les jugadores denuncien en un comunicat que a alguns jugadors de la categoria masculina se’ls ha ofert una retribució econòmica per participar en el campionat, “compensació” que no ha estat oferta a les jugadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)