Handbol

No volen ser l’aspirina

Handbol. Segon partit a fora seguit per al Sarrià, ara a la pista del Port Sagunt (18.30 h), contra un descendit de l’Asobal però en hores baixes

“No ens esperàvem perdre de tant, ens van posar al nostre lloc”, diu Josep Espar sobre la derrota d’avui fa una setmana a Eivissa, el líder de la lliga, que du quatre de quatre (33-26). La setmana a Sarrià de Ter ha estat centrada a polir les mancances, en l’aspecte tàctic i en el col·lectiu, perquè el tècnic assegura que l’equip “estava competint bé”.

Un segon desplaçament seguit, a la pista d’un equip que el curs passat jugava en l’Asobal, amb Pau Guitart a la porteria, pot no ser el millor escenari. “Tenen una bona plantilla però han tingut imprecisions impròpies”, assegura Espar sobre el rival, que com el Sarrià acredita 1-3 en el seu cas amb tres derrotes seguides. Una ratxa que ha dut el club ha recórrer al mercat, fitxant el lateral esquerrà Matic Pangerc (1,96 m, 100 quilos i 25 anys). L’eslovè, amb experiència també a Àustria, estava en la documentació per poder jugar.

“Hem de trencar el seu joc i evitar que decideixin les seves individualitats”, explica l’entrenador del Sarrià, per superar un rival del qual destaca el joc d’un contra un i dos contra dos amb el pivot. “Estar més vius i aprofitar les seves febleses” és la fórmula que vol aplicar el barceloní a la pista d’un equip que considera que acabarà estant a dalt, motiu pel qual els sarrianencs esperen no convertir-se en l’ase dels cops a l’Ovni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)