Futbol sala

El Barça, sense miraments a Kaunas

Futbol sala. Tot i tenir el lideratge assegurat, tanca la fase principal de la Champions amb una altra golejada

Zalgiris 1 Barça 7

KAUNO ZALGIRIS:Abner; Bolo, Voskunovic, Vitinho, Alves –cinc inicial–; Macenis, Avetysian, Bucma, Zagurskas, Senzikas, Reimaris, Kaulinis, Oliveira i Gedziünas.BARÇA:Feixas; Povill, Lozano, Pito, Ortiz –cinc inicial–; Àlex Lluch, Dídac, Matheus, André Coelho, Dyego, Adolfo, Ferrão i Marcenio.GOLS:1-0 (2’) Bolo. 1-1 (8’) André Coelho. 1-2 (10’) Lozano. 1-3 (12’) Lozano. 1-4 (20’) Matheus. 1-5 (23’) Lozano. 1-6 (25’) Ortiz. 1-7 (28’) Matheus.ÀRBITRES:Babic i Mocnik.

El Barça va tancar la fase principal de la UEFA Futsal Champions League amb una altra exhibició de qualitat i capacitat golejadora. Tot i que tenia la feina feta amb el lideratge assegurat, l’equip de Jesús Velasco va superar sense contemplacions l’amfitrió, el Zalgiris, que amb aquesta derrota es va quedar fora de la competició després del sorprenent empat entre el Viten Orsha i el Llevant (2-2).

El Barça va començar fred i es va veure sorprès pel gol inicial de Bolo (2’), que va guanyar l’un contra un amb Miquel Feixas després d’aprofitar una assistència en profunditat. El conjunt blaugrana, sense presses, no va tardar a reaccionar. Va haver d’aparèixer André Coelho, un dels jugadors més en forma actualment de la plantilla, per recuperar una pilota i amb un xut al contraatac superar el porter rival (8’). El Barça va anar guanyant ritme de joc i Sergio Lozano (10’ i 12’), per partida doble, va capgirar el resultat. En el primer gol va prendre la cartera a un defensor per marcar a boca de canó i en el segon va rubricar un contraatac després d’una paret amb Pito. El conjunt de Jesús Velasco va tenir oportunitats per ampliar el resultat, però amb l’1-3 es va arribar al descans.

Si el Zalgiris tenia alguna esperança de remuntar, les seves aspiracions es van esvair només de començar la segona part. Amb vuit segons en va tenir prou el Barça per marcar el quart. Matheus, amb un toc subtil després del servei de centre, va salvar la sortida del porter. Sense temps per reaccionar, en van arribar dos més: el tercer de Lozano en un altre contraatac després d’una gran assistència de Ferrão (23’), i una volea de Carlos Ortiz (25’), en un servei de córner de Marcenio. El festival golejador es va acabar amb una altra diana de Matheus (28’).

El dia 3, el sorteig

El sorteig de la fase elit, amb els setze equips provinents de la fase principal, es farà el dimecres 3 de novembre. Com a cap de sèrie, el Barça esquivarà els altres primers de grup. Si no hi ha sorpreses en els partits d’avui, l’equip blaugrana evitarà els portuguesos del Benfica (grup 1) i l’Sporting (grup 2), el vigent campió, i segurament el Tiumén rus, tot i que el grup 4 és el més anivellat.

ELS VESTIDORS

Avui no era un partit fàcil en l’aspecte de la motivació i en certa manera ens ha anat bé que el Zalgiris hagi marcat primer perquè l’equip reaccionés
Jesús Velasco
entrenador del barça
En aquesta fase ens ha sortit tot molt bé. He vist l’equip molt connectat i amb moltes ganes. Continuem progressant
Jesús Velasco
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)