Futbol sala

El Barça jugarà la fase elit de la Champions a Plzen

El sorteig es portarà a terme demà a Nyon, però els condicionants previs fa que ja se sàpiga on haurà de competir el club blaugrana, que evitarà l’Sporting, el Benfica i el Kairat, els altres caps de sèrie

El Barça jugarà la fase elit de la UEFA Futsal Champions League a Plzen (República Txeca), del 30 de novembre al 5 de desembre. El sorteig d’aquesta fase es farà demà (14 h) a Nyon, però els condicionats previs han provocat que ja se sàpiga l’escenari on haurà de jugar el club blaugrana. Els amfitrions d’aquesta fase són el Benfica, l’Sporting de Portugal, el Tiumén i el Plzen. El conjunt de Jesús Velasco, que és cap de sèrie, no es pot enfrontar als dos equips portuguesos perquè també es van classificar primers de grup en la fase principal. El quart cap de sèrie és el Kairat i només pot enfrontar-se amb el Tiumén perquè ja va coincidir amb el Plzen en la fase anterior.

Amb aquests condicionants i més enllà del Plzen, els altres dos rivals del conjunt blaugrana en aquesta pròxima fase sortiran d’entre aquests vuit equips: el Halle-Gooik (Bèlgica); el Dobovec (Eslovènia); el Viten Orsha (Bielorússia); l’Haladas (Hongria); l’Uragan (Ucraïna); l’Olmissum (Croàcia); i el Hovocubo (Països Baixos). Els primers classificats de cadascun dels quatre grups de la fase elit es guanyaran la plaça a la final a quatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)