Natació

La nova generació demana pas

Natació. La lleidatana Emma Carrasco (CN Sant Andreu) i el tarragoní Carles Coll (CN Sabadell) volen demostrar la seva vàlua en el campionat d’Europa de piscina curta que comença avui a Kazan, on tenen un programa molt complet

La lleidatana Emma Carrasco (2005), del CN Sant Andreu, i el tarragoní Carles Coll (2001), del CN Sabadell, volen demostrar tota la seva vàlua en l’europeu de piscina curta que comença avui a Kazan (Rússia). Els dos joves nedadors, tots dos fills d’exnedadors, tenen un programa de competició molt complet, amb quatre i sis proves, respectivament. Completa la representació catalana Jessica Vall (1988), del CN Sant Andreu.

Emma Carrasco és filla del nedador olímpic manresà Jordi Carrasco i està especialitzada en les proves d’estils. Aquesta temporada ha deixat l’INEF Lleida per incorporar-se al CN Sant Andreu. A Kazan disputarà els 100, 200 i 400 m estils, i els 200 m braça. Aquest mateix estiu va participar en el campionat d’Europa júnior a Roma i ara en l’absolut de piscina curta a Kazan.

Carles Coll és fill d’Adolf Coll, que va fer el rècord estatal de 100 m lliure als anys 90, i és un consumat bracista; destaca en les proves d’estils i en la velocitat. Es va formar al CN Tàrraco i la temporada passada es va incorporar a la universitat americana de Virginia Tech, on està a les ordres del destacat tècnic Sergi López, i també va fitxar pel CN Sabadell. En aquest europeu està inscrit en 50, 100 i 200 m braça, 100 i 200 m estils i 50 m lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)