Natació

Carles Coll es fa valer però queda fora de la final dels 50 m lliure a l’europeu

Ha quedat cinquè en la semifinal més ràpida (21.46) fent l’onzè millor temps de tots els participants

El tarragoní Carles Coll (2001, CN Sabadell) ha completat una primera jornada esperançadora en el seu debut internacional en un gran campionat, l’europeu en piscina curta de Kazan (Rússia). El jove nedador ha quedat fora de la final dels 50 m lliure (5è en la seva semifinal, 21.46) però ha estat competitiu no només a la tarda (s’ha quedat a una dècima de la final, 11è) sinó al matí on encara ha nedat més ràpid (21.41). Coll ha nedat en la semifinal més ràpida en què l’hongarès Szabo (20.87) i el polonès Juraszek (20.91) han acabat essent els més ràpids del dia,

També s’ha quedat fora de la final, en aquest cas dels 100 m estils, la nedadora de Castelló Lidón Muñoz (CN Sant Andreu), que al matí havia batut el seu propi rècord d’Espanya de la prova (1:00.41). A les semifinals de la tarda ha anat un pèl més lenta (1:00.66) i ha quedat sisena de la primera semifinal.

La lleidatana Emma Carrasco (15 anys, CN Sant Andreu) havia rebaixat en les sèries del matí la seva marca personal en la prova (1:02.25).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)