Natació

Vall i Coll signen el sisè lloc a Kazan

Natació. La nedadora del CN Sant Andreu es queda a 37 centèsimes del podi en la final de 200 m braça i el jove tarragoní del CN Sabadell surt molt ambiciós i acredita una centèsima més que la seva plusmarca en els 200 estils de l’europeu de piscina curta

Jessica Vall (200 m braça) i Carles Coll (200 m estils) van signar dos sisens llocs en les dues primeres finals amb presència catalana en l’europeu de piscina curta de Kazan (Rússia), que ahir va viure la seva quarta i antepenúltima jornada. La representant del CN Sant Andreu va seguir el seu guió habitual, nedant de menys a més, i amb un registre de 2:20.06 es va quedar a 37 centèsimes del tercer graó del podi. Coll (CN Sabadell), una de les sensacions de la delegació espanyola en aquest campionat, va afrontar la seva primera final amb molta ambició i a mitja prova ocupava la quarta plaça. En els parcials de braça i crol va abaixar el ritme i va acabar amb 1:54.32, només una centèsima per sobre de la seva marca personal establerta en les semifinals. El jove tarragoní de 21 anys també va nedar en les semifinals de 200 m braça, en què va ser onzè i va rebaixar el seu registre de les eliminatòries (2:06.17 i 2:06.56).

En la final dels 100 m lliure, Lidón Muñoz, quarta en el parcial dels 50 m (25.33), va repetir el setè lloc de les semifinals després d’aturar el cronòmetre en 53.07. La jove lleidatana de 15 anys Emma Carrasco (CN Sant Andreu) va haver de fer una sèrie extra de desempat al matí i a la tarda va rebaixar altre cop la seva marca i va ocupar la setzena posició en les semifinals de 200 m estils (2:12.00).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)