Natació

Lidón Muñoz rebaixa la plusmarca espanyola en 50 m papallona (25.96)

La nedadora del CN Sant Andreu accedeix a les semifinals de l’europeu de piscina curta amb el dotzè millor registre

La castellonenca Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) ha establert en les sèries de 50 m papallona (25.96) el seu segon rècord d’Espanya en l’europeu de piscina curta de Kazan (Rússia). La deixeble de Jordi Jou ha trencat per primer cop la barrera dels 26 segons en una prova on compartia la plusmarca estatal (26.42) amb Ángela San Juan. Lidón ha accedit a les semifinals d’aquesta tarda (18.18 h) amb el dotzè millor registre. La nedadora del CN Sant Andreu ja havia establert un rècord d’Espanya en els 100 m estils (1:00:41) en la jornada de dimecres.

Carles Coll, sense respir

La sessió matinal ha estat especialment atapeïda per al jove Carles Coll (CN Sabadell), que ha competit en tres proves. Ha començat amb les sèries de 50 m esquena (17è amb marca personal de 27.35), ha continuat amb els 100 m estils (11è i classificat per a les semifinals amb 53.41) i ha acabat, exhaust, en el relleu de 4x100 m lliure mixt (10è amb 1:35.42). També ha format en aquest relleu Lidón Muñoz.

Jessica Vall, sense desempat en 50 m braça

La nedadora del CN Sant Andreu Jessica Vall ha ocupat aquest matí el setzè lloc en les sèries de 50 m braça (30.82), amb el mateix registre que Evgeniia Chikunova, però no ha hagut de fer la sèrie de desempat perquè la jove russa s’ha donat de baixa. Aquesta tarda (17.41 h) nedarà la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)