Natació

Carles Coll, sisè en la final dels 100 m estils a l’europeu de Kazan

El tarragoní, el més jove dels aspirants, ha passat tercer a la meitat de la cursa però ha perdut forces en el tram final

El tarragoní Carles Coll (CN Sabadell) ha quedat sisè en al final dels 100 m estils del campionat d’Europa en piscina curta de Kazan (Rússia). Coll, que ha repetit el lloc de la final dels 200 m estils, no s’ha pogut aquesta a la seva marca de les semifinals (52.36) i ha completat la prova en 52.50, a mig segon del podi. Coll (20 anys) ha estat el nedador més jove de la final, l’únic de fet nascut en aquest segle.

Coll ha sortit a totes i ha passat tercer en el parcial dels 50 m (23.67) però no ha pogut mantenir el ritme dels favorits, que han acabat imposant la seva força, sobretot el campió, Marco Orsi (50.95). En el podi l’han acompanyat Andreas Vazaios (51.72) i Bernhard Reitshammer (51.91).

Al matí Coll ha nedat les eliminatòries dels 4x50 m estils, però l’equip espanyol ha estat desqualificat.

A la tarda, en la final dels 50 m braça, el bielorús Ilia Shymanovich ha igualat el rècord del món de la prova (25.25), que ara comparteix amb el sud-africà Cameron van der Burgh.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)