Hoquei sobre herba

Duels intensos en el sorteig de la copa femenina i masculina

Es disputarà de divendres a diumenge a les instal·lacions del RC Polo Barcelona

El sorteig de la copa femenina i masculina que s’ha fet a l’antiga fàbrica Damm de Barcelona ha portat duels intensos en els quarts de final de les dues competicions que es disputaran de divendres a diumenge a les instal·lacions del RC Polo de Barcelona. Tots els quarts de final es jugaran divendres, les semifinals dissabte i diumenge el partit pel tercer i quart lloc i la final.

En el quadre femení destaca l’enfrontament de quarts de final de la primera part del quadre entre el Junior, el campió de l’edició del 2020, i el Polo, l’amfitrió i segon classificat de l’actual lliga (13 h camp 1). La copa femenina s’iniciarà amb el partit entre l’Egara i la Real Societat (11 h camp 1), i els dos guanyadors es trobaran en la primera semifinal. En la segona part del quadre el Club de Campo, finalista l’any passat i líder de la lliga actual, s’enfrontarà al Sardinero (15 h camp 2), i el Taburiente jugarà contra el Complutense (17 h camp 2).

La copa masculina s’iniciarà amb el duel entre el Junior i l’Egara, el campió de l’any passat, (11 h camp 2) i completa la primera part del quadre l’enfrontament entre l’Atlètic de Terrassa, segon en la lliga actual, i el Complutense (13 h camp 2). L’amfitrió de la competició i líder de la lliga, el Polo, està en la segona part del quadre i en els quarts de final jugarà contra el Tenis (15 h camp 1). Tancarà els quarts el duel entre el Club de Campo i el FC Barcelona, la revelació de la lliga (17 h camp 1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)