Hoquei sobre herba

L’Egara i el Junior jugaran la primera semifinal de la copa de la reina

Han eliminat la Real Sociedad (4-2) i el RC Polo (1-1, 5-4 als ‘shoot outs’), respectivament

L’Egara i el Junior jugaran demà la primera semifinal (11 h per TdP) de la copa de la reina després d’haver superat la Real Sociedad (4-2) i el RC Polo (1-1 i 5-4 als shoot outs), respectivament. En el derbi català de quarts de final, les vigents campiones han eliminat a les amfitriones en un duel molt anivellat que s’ha hagut de resoldre en els shoot outs. El temps reglamentari ha acabat amb empat (1-1), amb dos gols segellats en el tercer quart a càrrec de Maialen García (61’), per a les santcugatenques, i Xantal Giné (68’), de penal córner i quan només restaven dos minuts pel final, per a les locals. En els shoot outs, la portera Jana Martínez ha tingut un paper decisiu.

En el primer partit de la competició, l’Egara ha pres el comandament des de l’inici i en el tram final ha sabut controlar la reacció de la Real Sociedad. Els gols de les ratllades han estat obra de Marta Llobet (4’), Berta Bonastre (24’, de penal córner, i 51’) i Sophia Willig (68’, de p.c.).

La segona semifinal (13 h per TdP) la disputaran el Club de Campo i el Taburiente, que han eliminat respectivament el Sardinero (5-1) i el Sanse Complutense (1-1 i 5-4 als shoot outs).