Hoquei sobre herba

Dues copes a tocar

Hoquei sobre herba. Atlètic Terrassa-Polo (14 h) i Junior-Club de Campo (11 h), les finals masculina i femenina

L’Atlètic Terrassa i el Polo disputen avui (14 h) la final masculina de la copa, després de la femenina (11 h), en què el Junior i el Club de Campo repeteixen la de fa un any a València quan l’equip de Sant Cugat del Vallès va trencar la ratxa de cinc títols seguits del club madrileny.

L’Atlètic Terrassa va superar l’Egara, campió de la darrera edició, amb dos gols en la primera meitat, de Pau Conill i Pepe Conill. El marcador no es va moure en la segona meitat fins a escassos segons del final, amb el gol de l’honor de penal córner obra de Marc Recasens.

Guille Fortuño va ser l’artífex del gol de l’empat amb què el Polo, en el minut 44, va posar la segona semifinal masculina cap per avall. Va ser després de pèrdua del Club de Campo, que s’havia posat al davant just començar i havia dominat el partit fins aleshores. Marc Miralles ha fet el gol definitiu per als amfitrions d’aquesta fase final dels dos torneigs en el shoot out.

El Junior aspira a revalidar el títol aconseguit l’any passat, per segon cop en la seva història, després d’eliminar l’Egara en la primera semifinal, per 1-2, amb gols de Mariona Serrahima i Laia Vidosa (0-2), abans que Marta Grau ajustés el marcador en el tercer quart. El Club de Campo va assolir la classificació per 2-1 després de capgirar el 0-1 del Taburiente canari de la primera meitat.