El Sarrià perd contra l’Alacant un partit que ha estat a punt de ser suspès (33-34)

El Sarrià - Alacant ha perillat pels incidents que s’han produït a gairebé tres minuts per acabar, quan el conjunt de Josep Espar guanyava per 33-32 i després d’un parcial de 7-0 (33-31). És la tercera derrota seguida a la lliga dels sarrianencs, que han disposat de la darrera pilota per empatar a 34.

Muntanya russa

L’Alacant s’ha vist sorprès pel 5-2 al minut 5 (temps mort visitant). Adrià Font ha estat exclòs amb 9-7 al minut 11 però dos gols de Jaureguiberry i un de Masmiquel assistit per Teixidor establien la màxima de quatre (12-8) i Pórtulas aprofitant una pilota dividida de cinc (14-9). Les precipitacions han permès a l’Alacant ajustar el marcador amb un 0-3 (15-13) i Josep Espar ha demanat minut a 10:05 per la mitja part.

Moreno ha aguantat l’equip amb les seves aturades i a 7 minuts un jugador visitant era exclòs per partida doble –falta i protesta de Cristian Moll, desqualificat al minut 1 de la segona meitat–, fet que no impedia l’Alacant capgirar el marcador amb un 0-6 aprofitant l’exclusió de Pórtulas (15-16) i marxar als vestidors per sobre (16-17).

La reacció

El Sarrià s’ha vist 4 gols per sota a l’inici de la segona meitat, amb Novais liderat l’atac visitant amb 4 gols després del descans (20-24, 21-25 i 24-28), i 5 (24-29 Martínez). Teixidor i Pep Arnau eren els que aguantaven el Sarrià en atac. Lozano amb dos gols al contraatac donava esperances al Sarrià (29-31, temps mort visitant a 9:37).

Pep Arnau a 9 minuts i després d’una bona defensa feia pujar la temperatura i Toro aturant un penal amb empat a 31. Mariscal ha lligat el 6-0 que posava els sarrianencs per sobre (32-31) i un altre ma a ma resolt per Toro en un contraatac deixava el partit obert a 5 minuts. Lozano ha fet el 33-31 i Toro s’ha erigit com a heroi amb un menys aturant un xut de l’extrem amb 33-32.

La sang arriba al riu

Ballester ha estat agredit a 2:58 després que una exclusió visitant de Linares fos l’espurna que encenia la grada, amb la banqueta de l’Alacant encarant-se a la grada en el sector dels UES Hools i el jugador que agredia Balle, Enrique Moreno, perseguit per tota la pista; fet que aturava el partit.

Partit de tres minuts

Moreno i Ballester han vist la blava i el partit s’ha reprès amb cinc contra cinc i l’Alacant ha empatat a 33 a dos minuts. i s’ha posat per davant després (33-34) amb el porter visitant aturant tres llançaments del Sarrià.