Futbol sala

Cop de puny del Barça

Futbol sala. L’equip de Jesús Velasco, líder, s’arromanga i també es desfà del rocós Jaén, el segon, amb entrega, recursos i estratègia

Barça 3 Jaén 0

BARÇA:Dídac, Marcenio, Pito, Lozano, Ferrão –equip inicial–, Esquerdinha, Matheus, Ortiz, Dyego, André Coelho, Adolfo i Miquel Feixas.JAÉN:Henrique, Antonio, Míchel, Aicardo, Alan Brandi -equip inicial-, Felipe Mancha, César, Bruno Petry, Jorge Santos, Attos, Dani Martín i Álex González.GOLS:1-0 (12’) Marcenio. 2-0 (34’) Matheus. 3-0 (39’) Adolfo.ÀRBITRES:A. Botella López i F. Castillo López. Van ensenyar targeta groga a Ferrão, Dyego, Lozano, del Barça, i als visitants César, Bruno Petry, Míchel i Aicardo.

El Barça, el flamant líder, va sumar contra el rocós Jaén (3-0), el segon classificat, el vuitè triomf seguit en la lliga i arriba amb la moral pels núvols a la fase elit de la Champions de la setmana vinent a Plzen (República Txeca). Marcenio va fer l’1-0 aprofitant una acció marca de la casa d’Ortiz, que va robar la pilota. La duresa i l’organització visitant van dificultar el joc del Barça en el segon temps. Però l’equip va apel·lar a l’estratègia, amb un gol de Matheus en la sortida d’un córner llançat per Marcenio (2-0). En l’atac de cinc andalús, Adolfo, va rematar de cap el 3-0, aprofitant una assistència de Dídac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)