Futbol sala

El Barça no vol especular i buscarà guanyar el Plzen i passar a la final a quatre

Adolfo diu que el rival serà complicat i que no pensen en les diferents combinacions per seguir endavant en la Champions

El Barça te a tocar la classificació per la final a quatre de la Champions, depèn d’ell mateix per aconseguir-ho i ja sigui amb una victòria o un empat contra el Plzen txec (18 h Barça TV i Esport 3) continuarà endavant. Fins i tot amb una derrota ho podria aconseguir depenent de l’altre resultat. Adolfo ha explicat en la prèvia que no volen especular amb els resultats: “No pensem en les diferents combinacions, per a nosaltres només hi ha un camí per arribar a la final four: guanyar al Plzen”. El jugador blaugrana diu que no es poden confiar contra el conjunt amfitrió: “Són un equip físicament molt fort i amb qualitat de sobra per guanyar a qualsevol equip. A més, juguen a casa i això encara els converteix en un rival més perillós.” Adolfo explica que hauran d’estar molt concentrats i lluitar cada pilota, i que així podran marcar diferències amb el seu potencial ofensiu. Per aquest partit Pito serà baixa per sanció i podrà jugar Bernat Povill.

El Barça es classificarà per la final a quatre si guanya o empata. Si perd depen del resultat entre el Dobovec i el Halle-Gooik, que es jugarà abans (15 h), i ja sabran el resultat. Si guanyés el Dobovec. els blaugrana es classificarien fins i tot perdent per tres gols. El Barça quedaria eliminat si perd per 4 o més gols o si perd i el Dobovec no guanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)