Futbol sala

L’Industrias s’endú un punt heroic de la pista de l’Inter (3-3)

L’equip ha resistit en la segona part el setge local quan s’ha vist amb un jugador menys i ha tingut ocasions per guanyar el partit

L’Industrias ha esgarrapat un punt a la sempre complicada pista de l’Inter Movistar (3-3) en un partit en què ha hagut de resistir el setge local durant l’expulsió de Verdejo a la segona part. Quan els colomencs han recuperat el cinquè jugador han acabat gaudint d’ocasions clares per endur-se la victòria, sobretot un xut al pal de Corso en els darrers segons i una rematada de l’argentí Rufino a passada de Drahovsky.

En la primera part Sepe, Drahovsky i Verdejo han capgirat l’1-0 inicial de Carioca, però just abans del descans la figura dels madrilenys, Cecilio, ha igualat el duels amb dos gols en un minut. En el segon temps cap dels dos equips ha aprofitat les ocasions. Borja també ha estat clau sota els pals.