Empat del Mediterrani i derrota del Terrassa en l’Eurolliga

Les barcelonines es mantenen vives en la competició després d’igualar al poderós Kirishi (9-9) i les vallesanes diuen adéu contra l’Ethnikos (8-7)

El Mediterrani i el Terrassa han tingut a les seves mans la victòria en la segona jornada de la fase de grups de l’Eurolliga però han acabat cedit un empat i una derrota respectivament que allunyen els dos equips catalans dels quarts de final.

El Mediterrani s’ha posat per davant en el darrer quart contra un dels gegants del waterpolo rus, el Kirishi, gràcies a un gol de Carla Toha (8-9) però a pocs segons del final la portera russa, Anna Karnaukh, ha sorprès tothom fent el gol de l’empat, un resultat que permet el seu equip dependre d’ell mateix en la jornada final de demà. El Mediterrani necessitarà guanyar el Glifada i esperar el resultat de l’altre partit. Les russes i l’equip local en faran prou amb un empat per accedir plegades als quarts de final.

El Terrassa, en canvi, ja està fora de combat després d’un altre partit igualadíssim, en aquest cas contra l’Ethnikos Pireu grec, que s’ha acabat emportant el partit per la mínima (8-7) gràcies a un gol en superioritat de Charalampidi. Les vallesanes han arribat a a manar de dos (4-6) en el tercer quart després de dos gols de Pilar Peña i Cristina Cantero.