Tennis taula

Triplet de triomfs catalans del Ganxets, el Vic i el Borges en l’Europe Cup

El Reus Ganxets Miró ha derrotat aquesta tarda el Stolnotenisove Centrum SKST Bratislava eslovac per 3-0, cedint tan sols un joc, amb punts de Sara Ramírez, Anastasia Kolish i Jessica Yamada i té a tocar els quarts de final de l’Europe Cup en la seva primera participació en les competicions europees. L’equip reusenc tancarà demà la fase a les 11 del matí contra el Villach austríac. La jornada ha estat prolífica per al tennis taula català, amb un triplet de triomfs.

El Girbau Vic, que havia perdut divendres, s’ha rescabalat amb un triomf clar per 3-0 contra el Moravsky Krumlov de la República Txeca. Els punts els han fet Tamolwan Khetkhuan, Sofia-Xuan Zhang i Charlotte Carey. Es jugarà demà (10 h) la classificació per als quarts contra el Quattro Mori italià.

En l’Europe Cup masculina, l’Asisa Borges Vall, que divendres havia guanyat, va vèncer per 0-3 el TTC Wiener Neustadt austríac amb els punts de Marc Duran, Viktor Brodd i Joan Masip i avui tancarà la fase contra el Fortune Kyiv ucraïnès (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)