Més esport

Alexia Putellas i Saúl Craviotto, millors esportistes catalans del 2021

La futbolista del Barça Alèxia Putellas continua col·leccionant guardons en un 2021 inoblidable, amb tots els premis individuals i trofeus col·lectius imaginables. Acaba de ser proclamada millor esportista catalana de l’any en l’elecció que organitza la Unió de Federacions (UFEC). En l’apartat masculí el premiat ha estat Saúl Craviotto per la seva cinquena medalla olímpica, la plata del K4.

Per completar l’any d’or de les futbolistes blaugrana, el Barça ha estat escollit millor equip. El millor entrenador ha estat Xavi Pascual Fuertes (extècnic d’handbol del Barça) i Pau Gasol obté el premi a l’esportista llegendari.

En el món de l’esport paralímpic els premiats són la nedadora Núria Marquès i el ciclista Sergi Garrote. El remer Èric Pastor i la waterpolista Elena Ruiz són els esportistes amb més projecció.

La relació de premiats la completen Àlex Roca (esport per a paralítics cerebrals) amb el guardó a l’esperit esportiu, la federació catalana d’hoquei (premi a la gestió federativa) i Buff (empresa de l’esport).

En l’acte d’entrega dels premis també es lliuraran els reconeixements a les entitats centenàries: Joventut Atlètica Sabadell, Club d’Escacs Barcelona, UE Santboiana, Joventut Bisbalenca CF, La Granada CF, Llavaneres CE, Mataronesa UD, Vilassar Dalt CE, CT Terrassa i la Federació Catalana de Natació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)