El Fraikin Granollers elimina el Barça B en la copa en un festival de gols (43-46)

El duel català de la segona eliminatòria ha sigut ajustat i molt disputat

El Fraikin Granollers ha eliminat el Barça B en la segona eliminatòria de la copa del rei al guanyar en el partit únic per 43-46. L’enfrontament ha sigut molt disputat i anivellat, ha tingut un ritme de joc molt alt i els dos equips han anat decidits a l’atac i han marcat molts gols. Pol Valera n’ha fet 10 pel Granollers i Aleksandar Cenic n’ha marcat 9 pel Barça B

El Barça B ha sortit molt intens i s’ha avançat en el marcador (9-5) i fins el minut 23 els granollerins no s’han pogut posar per davant (16-17). S’ha arribat al descans amb un 21-23. En la segona meitat la intensitat, la lluita i l’encert golejador s’ha mantingut. El Granollers sempre ha manat en el marcador i ha tingut la màxima avantatge de quatre gols (29-33) en el minut 40. Els blaugrana mai s’han rendit i han tornat a empatar el partit a falta d’onze minuts (37-37). El Granollers s’ha tornat a avançar i ha mantingut una mínima avantatge fins el 43-46 final.