Futbol sala

El Barça tanca l’any amb un festival golejador contra el Ribera Navarra (7-0)

L’equip blaugrana, líder sòlid a la lliga, ha excel·lit en totes les facetes del joc i no ha donat cap opció al rival

El Barça, el líder sòlid de la lliga, ha tancat l’any amb una golejada sense pal·liatius contra l’Aspil Jumpers Ribera Navarra (7-0) en l’únic partit dels vuit previstos que no s’ha hagut de suspendre per la Covid-19 en la tretzena jornada del campionat. Si el coronavirus no ho impedeix, l’equip de Jesús Velasco reprendrà la lliga el dimarts 4 de gener contra el segon classificat, el Viña Albali Valdepeñas (20.30 h).

Una internada en diagonal de Matheus des del mig del camp ha servit per trencar la defensa rival i ha estat l’origen del primer gol blaugrana. L’ala de Sao Paulo ha servit a Pito (4’), que des del segon pal només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa. Després d’un temps mort, Jesús Velasco ha fet debutar al jove del filial Albert Ortas. Però el millor encara havia d’arribar. El Barça s’ha posat en mode piconadora i recuperant pilotes en defensa i amb sortides letals al contraatac ha sentenciat pràcticament el duel amb tres dianes consecutives de Marcenio (12’), André Coelho (17’) i Adolfo (18’). L’equip blaugrana s’agradava i ha completat uns últims minuts de la primera meitat de traca i mocador davant d’uns gairebé 2800 aficionats.

El Barça ha començat la segona meitat amb possessions llargues i amb Velasco dosificant els seus jugadors. Miquel Feixas també ha tingut la seva dosi de protagonisme i ha fet grans intervencions per mantenir la porteria a zero. El Ribera Navarra ha apostat pel porter jugador i Adolfo, el millor especialista blaugrana en defensa de cinc, ha aprofitat la primera que ha tingut per recuperar una pilota i amplia la renda local a porteria buida (27’). Dyego (35’) i Ferrao (39’) s’han afegit a la festa i han tancat l’any per a un projecte de Velasco que apunta molt bones expectatives amb vista al 2022.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)