Esquí

Kobayashi guanya els Quatre Trampolins, però no fa el Grand Slam al ser cinquè a Bischofshofen

La victòria en l’última prova ha sigut per l’austríac Huber

Ryoyu Kobayashi ha guanyat els quatre trampolins, però no ha pogut aconseguir el Grand Slam, les quatre victòries en les quatre proves, al ser cinquè en l’última que s’ha disputat a Bischofshofen (Áustria). El japonès havia aconseguit una vegada les quatre victòries (2018/2019) i hagués fet història al ser l’únic que ho hagués fet dos cops.

Ryoyu Kobayashi no ha fet un bon primer salt i en el segon ha assegurat per sumar els punts suficients per emportar-se el torneig dels Quatre Trampolins. Ha sumat un total de 1.162,3 punts i ha superat per 24,2 al noruec Marius Lindvik i per 34,1 al també noruec Halvor Egner Granerud.

La victòria en la darrera proa que s’ha fet a Bischofshofen ha sigut per l’austríac Daniel Huber que ha aconseguit la seva primera victòria en la copa del món. L’austríac ha arribat als 286,8 punts amb dos salts de 136,5 m i 137 m. Dels favorits al triomf final del torneig Halvor Egner Granerud ha estat el millor en l’última prova al ser segon a només 4,4 punts del guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)