Esquí

La FCEH crea un mapa interactiu de clubs

L’eina inclou informació detallada d’una seixantena d’entitats que formen part de la federació

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha creat un nou mapa interactiu que permet posicionar i obtenir informació de tots els clubs que en formen part. Concretament, ofereix dades sobre els noms dels clubs, la seva ubicació, com fer-se’n soci o quines pràctiques ofereixen, entre moltes d’altres. I segons fonts de la nateixa federació, està dissenyat «amb la intenció d’aportar més visibilitat als clubs i facilitar la tasca tant dels seus socis com d’aquells que desitgin consultar-ne informació».

En total hi ha representats una seixantena de clubs d’esports d’hivern que integren la FCEH, localitzats per territoris. I la recerca es pot realitzar mitjançant el mateix mapa, o be a partir d’una columna que hi ha a l’esquerra on figuren els noms de tots els clubs, i que inclou un cercador.

Les entitats es poden buscar mitjançant el mateix mapa o a partir d’un cercador

A més, a la columna lateral esquerra hi ha una altra eina que permet disposar de més informació sobre algun dels clubs. En aquest sentit, si se selecciona el club en qüestió (o si es localitza sobre el mapa, tambe´es pot fer clicant un punt taronja que apareix) es desplega una fitxa amb dades més específiques, com per exemple el nom i les sigles del club, el nom del seu president o presidenta, la direcció postal, el telèfon de contacte, el correu electrònic, la pàgina web o la xarxa social principal.

També hi ha l’opció d’obtenir informació més detallada sobre cada club

El nou mapa interactiu està disponible a l’apartat de ‘Clubs’ del web de la federació, i també el podeu consultar fent clic AQUÍ.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)