Handbol

Victòria amb suspens final

Handbol. Espanya supera ‘in extremis’ Rússia, que falla un penal amb el rellotge a zero

Rússia 25 Espanya 26

RÚSSIA:Kireev; Shishkarev (2), Kotov (2), Zhitnikov (1), Santalov (6), Soroka (4), Andreev (3) –set inicial–; Grushko (p.s.), Vorobev, Vinogradov (2), Ostashchenko, Kornev (1 p.), Dzemin, Ermakov (3), Vrachevich i Kamenev (1)ESPANYA:Corrales; Solé (3 p.), Maqueda (4), Gedeón, Peciña, García (1), Ariño –set inicial–; Gonzalo (p.s.), Gurbindo, Fernández (4), Figueras (1), Casado (7), Aleix (2), Sánchez-Migallón, Márquez (4) i Odriozola.PARCIALS:3-2, 4-4, 8-7, 9-8, 10-10, 11-12; 15-14, 19-16, 21-18, 23-23, 25-26 i 25-26.ÀRBITRES:M. Hansen i J. Hansen. Exclusions: Ermakov (48’), per part de Rússia.

Amb un final de partit propi d’una pel·lícula de suspens, la selecció espanyola va segellar una victòria in extremis contra Rússia que la deixa a tocar de les semifinals de l’europeu d’Hongria i Eslovàquia. Ho certificarà matemàticament si demà supera Noruega (20.30 h, per TdP). Amb el cronòmetre a zero, els àrbitres van revisar a través del vídeo una acció final de Shishkarev davant Ángel Fernández i van assenyalar un penal que donava a l’equip rus l’oportunitat d’empatar. Amb Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals, l’extrem Igor Soroka va estavellar el llançament de 7 metres al pal i segellava el cinquè triomf de l’equip espanyol en cinc partits en el campionat.

Menys de 24 hores després de l’exhibició contra Alemanya (23-29), l’equip estatal va estar lluny de la seva millor versió i es va encomanar del ritme lent i pausat del rival. Després d’una primera meitat anivellada (11-12), el doble campió europeu va abaixar el nivell defensiu i Rússia va obrir forat en el marcador (22-18). Jordi Ribera va donar entrada a Gonzalo sota els pals i va alternar la defensa 5-1 amb la 6-0. Dues decisions que van canviar el rumb del partit i van acabar donant el triomf a Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)