Tennis

Granollers i Zeballos perden la semifinal de l’obert d’Austràlia

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (3) han perdut aquesta matinada per 7-6 (4) i 6-4 en una hora i 47 minuts contra els australians convidats per l’organització Thanasi Kokkinakis i Nick Kyrgios i s’han quedat a un pas de la final de l’obert d’Austràlia. Amb el públic abocat lògicament a favor de la parella local en la millor entrada fins ara del torneig en la Rod Laver Arena, Kokkinakis –el millor de tots quatre– i Kyrgios, jugadors habituals del quadre individual, han rendibilitzat el poder del seu servei i jugaran la final contra els seus compatriotes Ebden-Purcell, que han vençut el nord-americà Ram i l’anglès Salisbury (2) per 6-3 i 7-6 (9). Granollers i Zeballos han mantingut viva la flama igualant un break en el segon parcial –Kyrgios ha culpat una part de la graderia d’haver-lo distret–, però els australians han acabat segellant el seu triomf. “He jugat molts partits individuals aquí, amb ambients increïbles, però res supera això”, ha declarat Kyrgios al final del partit.

Granollers buscava la seva cinquena final de Grand Slam i el seu primer títol en la seva tercera semifinal a Austràlia (2013 i 2016). Especialista en dobles, atresora 23 títols en 46 finals i és el setè del món. Zeballos ocupa el sisè lloc. El 2021 van guanyar els Masters 1000 de Cincinnati i Madrid i acumulen sis títols junts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)