Més esport

Plata en el mundial júnior

Patinatge sobre gel. Nil Llop finalitza en la segona posició en els 500 m de velocitat i avui tornarà a lluitar pel podi en els 1.000 m

Nil Llop va tornar a demostrar el seu bon moment i va aconseguir el subcampionat del món júnior de patinatge de velocitat sobre gel en els 500 m en l’inici del mundial de la seva categoria que s’està disputant a Innsbruck (Àustria). El patinador del Prat de Llobregat, de 19 anys, va acabar en la segona posició amb 36.288, i només va ser superat pel neerlandès Joep Wennemars, el gran favorit, que es va emportar el títol de campió amb 36.042. Nil Llop no va fer una cursa perfecta, ja que a uns cent metres de la sortida va tenir una relliscada, però es va refer i va aconseguir el subcampionat per només 11 mil·lèsimes respecte al japonès Yuta Hirone, que va completar el podi amb 36.299. El pratenc disputarà avui la seva segona prova del mundial júnior, els 1.000 m, i tornarà a lluitar per aconseguir una plaça de podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)