Futbol sala

La selecció espanyola es classifica per la semifinal de l’europeu amb solvència

Ha derrotar en els quarts de final per 5-1 Eslovàquia i s’enfrontarà a Portugal per un lloc en la final

La selecció espanyola s’ha classificat amb molta solvència per la semifinal del campionat d’Europa que s’està disputant als Països Baixos. Espanya, amb tres jugadors catalans en la convocatòria inicial, ha derrotar en els quarts de final Eslovàquia, que debutava en un europeu, per 5-1. El porter Dídac Plana ha sortit en el cinc titular i ha fet una bona actuació, Adolfo ha tingut forces minuts però no ha pogut marcar i ha vist una targeta groga, mentre que Esteban va haver d’abandonar la concentració per la seva lesió. El rival de la selecció estatal en la semifinal de divendres serà Portugal, campió mundial i europeu, que ahir va eliminar Finlàndia per 3-2.

El combinat estatal ha sortit decidit a buscar la seva plaça en la semifinal i només s’havien jugar un minut i mig quan s’ha avançat en el marcador amb un gol de Mellado en una jugada d’estratègia. En el minut deu Sergio Lozano, que jugava el seu partit número 100 amb Espanya, ha marcat el 2-0. Campos ha completat el 3-0 amb que s’ha arribat al descans. En la segona meitat Mellado ha ampliat el marcador abans que els eslovacs reduïssin el marcador, però un minut després Campos ha marcat el 5-1 definitiu.

L’altre semifinal la disputaran Ucraïna que dilluns va eliminar el Kazakhstan per 3-5 i Rússia que avui s’ha imposat a Geòrgia per 3-1.