Esquí

Strolz, or en combinada

Esquí alpí. L’austríac Johannes emula la gesta del seu pare, Hubert Strolz, campió olímpic d’aquesta mateixa modalitat als Jocs de Calgary del 1988

L’austríac Johannes Strolz, que als seus 29 anys només acreditava un triomf en la copa del món –l’eslàlom d’Adelboden el 9 de gener–, es va convertir en el nou campió olímpic de combinada d’esquí alpí dels Jocs de Pequín. Quart després del descens, l’austríac va desbancar el noruec Aleksander Aamodt Kilde i va escalar fins al primer lloc després de l’eslàlom. Amb un registre global de 2:31.43, va avantatjar l’esquiador noruec per 59 centèsimes. La tercera plaça va ser per al canadenc James Crawford (2:32.11). Amb aquesta victòria, Johannes va emular el seu pare, Hubert Strolz, que es va imposar en aquesta mateixa disciplina en els Jocs de Calgary del 1988. L’austríac succeeix en el palmarès el seu compatriota, el mític Marcel Hirscher, l’esquiador amb més victòries globals en la copa del món, vuit de seguides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)