Esports de muntanya

Cardona, dotzè en la individual

Esquí de muntanya. Martin i Gachet-Mollaret signen el doblet en el campionat d’Europa a Boí Taüll, amb la prova reina disputada en el domini esquiable de l’estació de la Generalitat

Els relleus posen punt final avui al campionat d’Europa d’esquí de muntanya a Boí Taüll, l’endemà que la prova reina de l’especialitat, la cursa individual, s’hagués de disputar en el domini esquiable de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

El suís Werner Martin i la francesa Axelle Gachet-Mollaret van sumar el seu segon títol, dos dies després de guanyar les verticals, i amb curses que es van decidir en els darrers instants. L’italià Matteo Eydallin i la sueca Tove Alexandersson es van haver de conformar amb la plata, i els bronzes van ser per als italians Michele Boscacci i Alba de Silvestro.

Oriol Cardona, que dimecres va guanyar el títol d’esprints, va ser dotzè. El cinquè lloc de Berta Guitart (Mountain Runners del Berguedà) en la categoria sub 18 femenina –ja va ser cinquena en els esprints– va ser l’actuació catalana més destacada del penúltim dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)