Esports de muntanya

Cardona, segon en la combinada

Esquí de muntanya. El banyolí, campió en els esprints i quart ahir en els relleus amb Ana Alonso, tanca el campionat d’Europa a Boí Taüll només superat pel doble campió Werner Marti

“M’he especialitzat en l’esprint, però volia ser més constant i no m’esperava aquest segon lloc en la combinada. M’ha fet molta il·lusió.” És el balanç d’Oriol Cardona després de ser campió d’Europa d’esprint, dimecres a Boí Taüll. Present en totes les curses, va ser catorzè en la vertical, dijous, i onzè en la individual, dissabte. Unes actuacions que, sumades al quart lloc d’ahir en els relleus amb Ana Alonso –triomf d’Emily Harrop i Thibault Anselmet (França) amb els italians Giulia Murada i Ernesto Canclini i Alba de Silvestro i Michele Boscacci, segons i tercers–, deixen el guanyador de les dues darreres copes del món d’esprint com el segon millor de la cita catalana. El suís Werner Marti, or en vertical i individual, és l’únic que supera el banyolí.

El bronze de Maria Costa (AE Mountain Runners del Berguedà) en l’esprint sub-20 és l’altre podi català, amb Albert Pérez (Cerdanya Skimo Team), baixa per covid, i Marta Garcia (Cerdanya Skimo Team), que no competeix perquè serà mare.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)