Esquí

Suter guanya l’or en el descens en superar per 16 centèsimes Goggia

La campiona mundial s’imposa a la campiona olímpica, que fa tres setmanes anava amb crosses

La suïssa Corinne Suter ha guanyat la medalla d’or en el descens, la prova reina de l’esquí alpí, en superar per només 16 centèsimes a l’italiana Sofia Goggia. La campiona mundial s’ha imposat sobre una glaçada pista Rock de Yanqing a la campiona olímpica en un descens que s’ha ajornat mitja hora pel fort vent que hi havia i que s’ha mantingut en la zona alta de la pista.

Corinne Suter ha fet un temps d’1:31.87 i ha quedat per davant de Sofia Goggia (1:32.03), que lidera la copa del món de descens, i que fa tres setmanes encara caminava amb crosses per la lesió que es va fer al genoll el 23 de gener passat i de la que s’ha recuperat molt ràpidament. L’italiana no va poder revalidar el seu títol olímpic del 2018 a PyeongChang i es va haver de conformar amb la medalla de plata. Va completar el podi l’italiana Nadia Delago (1:32.44) a poc més de mig segon de la nova campiona olímpica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)