Surf de neu

Castellet torna de Pequín i diu que havia somiat tota la vida amb la medalla

La sabadellenca també ha comentat que està en un bon moment i que fins que no deixi d’aprendre no es plantejarà la retirada

Queralt Castellet ja ha tornat dels Jocs Olímpics de Pequín amb la seva flamant medalla de plata en la prova de mig tub en el surf de neu. La sabadellenca, de 32 anys, ha comentat tots just aterrar a Madrid procedent de la Xina que guanyar la medalla era una cosa amb la que havia estat “somiant tota la vida”.

“Recordaré tota la vida aquests Jocs. És un objectiu que tinc des de nena i encara que he collit molts premis, assoliments i podis, no tènia la medalla olímpica i no hi ha res que em faci més feliç que aconseguir aquest objectiu. Hi ha gent que ho aconsegueix i una altra que no, però jo he posat tot el que he pogut per donar el millor de mi” ha dit Queralt Castellet en roda de premsa. “Estic molt contenta i tinc ganes de gaudir d’aquest assoliment. És la manera de treure la major motivació per seguir el rumb que porto. Porto una vida sencera dedicada al surf de neu tot i que això no hagués estat possible sense la gent que m’ha donat suport. Miro enrere i penso que és prou surrealista estar des de tan jove dedicada a tot a això” ha comentat.

La sabadellenca ha afirmat que ara vol “seguir evolucionant i competint perquè això no acaba aquí”. També ha explicat que: “Aquest camí l’estic gaudint molt. Entre Jocs sempre hi ha objectius per mig. Cada dia que sóc a la neu aprenc, sobretot de la muntanya, i aquesta és la motivació per seguir gaudint dels cicles entre Jocs i Jocs”. Queralt Castellet no ha volgut assegurar la seva presència en els propers Jocs de Milà-Cortina d’Ampezzo l’any 2026, tot i que ha deixat la porta oberta a ser a la cita italiana: “Em trobo en el millor moment de la meva carrera. Fins que no deixi d’aprendre no em plantejaré retirar-me. Si en aquesta evolució arriben altres Jocs benvinguts siguin.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)