Esquí

Shiffrin completa el desastre a Pequín i també queda fora en l’eslàlom de la combinada

Gisin revalida el títol olímpic i Suïssa fa el doblet

Mikaela Shiffrin ha completat el seu desastre en els Jocs de Pequín i també ha quedat fora de competició en l’eslàlom de la combinada. La nord-americana no ha pogut acabar cap de les tres proves en la que era favorita a la medalla d’or, l’eslàlom, el gegant i la combinada, mentre que va ser novena en el supergegant i divuitena en el descens. Ha començat bé la combinada amb la cinquena posició en el descens a mig segon de la millor, però en l’eslàlom ha tornat a fallar. Mikaela Shiffrin va dir que faria la prova per equips mixt de dissabte, i si després d’aquesta nova decepció la fa, serà la seva última oportunitat de marxar de Pequín amb una medalla.

La campiona olímpica de la combinada ha sigut per la suïssa Michelle Gisin (2:25.67) que ha revalidat el títol de fa quatre anys. Ha sigut la dotzena en el descens i clarament la millor en l’eslàlom superant per més d’un segon a la seva compatriota Wendy Holdener (2:26.72). El podi l’ha completat l’italiana Federica Brignone (2:27.62). Per a les tres ha sigut la seva segona medalla, Michelle Gisin va ser tercera en el super gegant, Holdener tercera en l’eslàlom i Brignone segona en el gegant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)