Esquí

Nou catalans participaran en els mundials júnior FIS de neu

Lygna (Noruega) és la seu, des d’aquest dimarts 22 i fins al diumenge 27 de febrer, el campionat del Món Júnior FIS d’esquí de fons. Serà el primer dels mundials que tindran lloc en les pròximes setmanes, i on hi participaran fins a 9 esportistes catalans que han obtingut la classificació, d’un total d’11 esportistes seleccionats per la RFEDI.

Marta Moreno (CAEI) i Bernat Sellés (BELLVER) es troben a Noruega per estrenar, a partir d’avui, la seva participació en el Mundial. Gràcies als resultats destacats assolits aquesta temporada, els dos fondistes catalans van obtenir el bitllet i participaran en diverses proves de la cita noruega. A més, per als dos representarà el debut en un Campionat del Món de la seva categoria.

També els acompanyaran els fondistes Jaume Pueyo (CEFUC) i Maria Iglesias (ANEC), que competiran en categoria U23. A més de Moreno i Sellés, també correrà Martin Morales (FADI Andalucía).

Campionat del Món Júnior d’esquí Alpí

Prop de Calgary, a la regió muntanyosa de Panorama (Canadà), es farà el mundial d’esquí alpí, de l’1 al 9 de març. Fins allà s’hi desplaçaran quatre corredors: tres de clubs catalans, com són Tomás Barata (CEVA), Lisa Vallcorba (CEVA) i Jana Suau (CAEI), així com Ander Mintegui (FADI Aragón).

Surf de neu

El surf de neu i el freeski, en les modalitats de slopestyle i big air, centraran l’atenció de l’estació de Leysin (Suïssa) entre el 6 i el 13 de març. I allà hi serà Narcís Salleras (CSFC) per formar part del seu primer gran esdeveniment internacional d’aquest nivell. A Salleras és possible que l’acompanyi Nora Cornell (CSFC), que ja va competir al mundial de Rússia la passada temporada, i que enguany s’està recuperant d’una lesió.

Estil lliure moguls

La modalitat celebrarà el seu mundial del 25 de març al 3 d’abril a Chiesa Valmalenco (Itàlia), i hi seran els germans Lucas Verdaguer i Oliver Verdaguer (LLÍVIA).

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)