Tennis

Vesely fa saltar la banca contra Djokovic i Medvédev serà dilluns el número u

Novak Djokovic (1) no ha sobreviscut avui en els quarts de final del torneig de Dubai al revés a dues mans del txec de 28 anys Jiri Vesely (123è de l’ATP), que l’ha superat per 6-4 i 7-6 (4) completant un autèntic partidàs. Curiosament, no és el primer triomf del txec sobre el balcànic. Vesely ja l’havia batut en el setzens del Masters 1.000 de Montecarlo el 2016. A l’obert dels EUA d’aquell mateix any, el serbi va passar l’eliminatòria perquè el txec no va poder jugar. La derrota provocarà que dilluns Djokovic perdi el primer lloc del rànquing ATP en detriment del rus Daniïl Medvédev, el primer jugador que no forma part del big four –Djokovic, Nadal, Federer i Murray–que accedeix dalt de tot des del 2004. El serbi acumulava 361 setmanes al capdamunt del tennis mundial, el rècord de sempre. El segon amb més temps al cim és Roger Federer (310).

Vesely, que en l’entrevista posterior a peu de pista ha recolzat públicament al poble ucraïnès, s’ha desfet consecutivament a Dubai del croat Marin Cilic, del castellonenc Roberto Bautista, que venia d’aixecar el títol a Doha i ara de l’encara número u. El seu rival serà el lituà Ricardas Berankis o el canadenc Denis Shapovalov. L’altra semifinal la jugaran el polonès Hubert Hurkacz (5) i el rus Andrei Rublev (2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)